Tuesday, January 20, 2009

Shoping Bersama Che Pah. The Handbag Collecter Part 1


Say NO to bowling ! Today's topic is Handbag. Friendly reminder to all kaum suami, penulis tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kemerosotan poket anda gara-gara si isteri terpesona and memaksa anda membeli untuk mereka. Dan perlu juga diingatkan, cerita ini bukan untuk menunjuk-nunjuk, sajer suka-suka..nak released tension.


Brand : GUESS
Harga : $$$
Rating: 10/10

Brand : HILLY
Harga : $$$
Rating: 10/10


Brand : HILLY
Harga : $$$
Rating : 10/10




SACHA
$$$
10/10




Alain Dillon
$$$
10/10




GUESS
Gift From Ija
10/10




CHANNEL
$$$
10/10


So, Che Pah, apa yang kamu nak cerita ni? Beginilah :-
  • Handbag tu siapa punya ? Semua beg tu saya yang punya
  • Which one is your favourite ? Saya suka semua beg -beg saya kat atas dan beg-beg yang menunggu giliran untuk diblogkan nanti. Eh! ada lagi? err..ni baru part 1 kan..
  • Apa kena mengena buku kat atas tu? Am reading .( that book belong to my sister, ija)
  • kenapa saya suka beli banyak handbag? Sebab saya pompuan normal...
Ada soalan2 tambahan lagi ? Ruangan Shopping Bersama Che Pah ini mengalu-alukan pertanyaan anda. Silakan..

5 comments:

Mat Cendana said...

Soalan 1: Apa tujuan ada macam-macam bag ni??

Soalan 2: Apa pendapat idea saya ni - Cuba mulakan trend baru... Memandangkan manusia ada dua tangan, so bawak 2 bag pada masa yang sama. Bagus tak idea ni? `

sherry said...

Saudara MC

1) Biar papa asal bergaya.

2) Idea tu sangat bagus, so that, saya kenalah tambah lagi collection handbag saya. Sehari dah pakai 2 beg, seminggu 14 beg...itu belum kira beg untuk opis, beg untuk santai2, beg untuk bowling, beg untuk hantar anak pi mengaji and kelas tambahan.

Terima kasih atas soalan anda dan idea bernas anda itu. Idea baru itu akan saya bentangkan kepada ATM@banker saya iaitu Suami Ku Tercinta untuk menambah peruntukan.

SyedZul Tojo said...

My eyes were not trained for handbags, thats why all look the same to me.

SyedZul Tojo said...

My eyes were not trained for handbags, thats why all look the same to me.

sherry said...

Dear Mr SyedZul..

Anda noimal, kerana my husband serta adik2 lelaki saya juga tak pernah faham minat@kegilaan org pompuan yang normal seperti saya.

thanks for singgah, anyway.