Tuesday, February 2, 2010

Terguris...

Ya..hati saya sedikit terguris dan saya bersedih. Tingkahlaku saya telah disalahertikan. Saya memang tak sempurna mana..Saya cuma menjalani kehidupan saya mengikut cara saya. Dan mungkin tanpa saya sedari tingkah laku saya mungkin melukakan hati orang lain. Saya menghormati perasaan itu ...

8 comments:

Kak Ezza@makcik Blogger said...

kenapa laa ....

Just be yr self...dan orang lain pun kena terima kita seada nya.

take care

Cat-in-Sydney said...

Aunty Sherry,
Mmmmwwwaaahhhh! That's a big hug from me. Sabo ajelah. We can't please everyone, OK? purrr....meow!

mamasita said...

Hoi Sherry..Nak jadi bowling champ Pahang takboleh guris mana2 pun k..mesti fokus betul2 dan mata mesti mesti sentiasa tajam kat bowling pins tu..surirumahtangga je yang boleh afford guris luka potong ikan dan bawang!

sherry said...

@Kak Ezza.

Thanks kak.

Cara kita berbeza ngan orang..tapi maybe saya ni take things for granted la pulak.

sherry said...

C-I-S.

Really like ur big hug! Nak lagi..nak lagi..

sherry said...

Kak Datin.

Org main bowling mana tgk pins..kita tengok dot and arrows lah bila baling! Hihi.

Anonymous said...

KJ- rileks rileks..just don't bother...we have each other , that is enough..
IJA

sherry said...

Hi Sis Ija..

Thanks..i rasa eluk juga i join u nanti kan..menenangkan fikiran! #wink #wink.