Wednesday, February 3, 2010

Doha Again?

Time is running very fast. Today is 03 February 2010.


I'm quite stressfull now, with all the datelines to meet, i just wished to be away from the office and enjoy myself somewhere.


......Nak pi mana ye? Doha again? Anak-anak sekolah lah....

4 comments:

kayteeze said...

Doha ? Tie tak pernah ke sana. Dok terperap di Ganu ni je..

izan said...

k sherry,

doha kat mana..... jom pi utara... zan pun x sabar nak lari dari kekusutan pejabat...

sherry said...

Hi Tie And Izan.

Doha tu kat Qatar, dekat dah dgn Dubai, Abu Dhabi and Bahrain. Adik KS menetap and kerja kat sana. Cuti sekolah baru ni KS pi sana anak-beranak..

Nak gak ke utara sana jumpa Izan..tapi nak jugak jumpa Tie kat Tganu kita...

so,.....

cendana287 said...

Stressed?? But it's only a month since the last vacation! Walhal dapat bonus punya banyak last year; kira tak apa lah stress sikit pun.

Haa, ni nak tambah stress sikit..this year, based on my reading of those `non-mainstream' financial and economics newsletters like DailyReckoning.com, palm oil prices won't be like last year. Certainly not near 2008 by two levels.

If I have the capital, I'd get into the futures market and short sell on leverage xxx lots of the May 2010 price. For sure boleh buat modal kahwin dengan JIH1 heheh!