Sunday, January 3, 2010

Senarai-senarai itu.....

Saya mempunyai senarai-senarai itu. Dan berazam untuk melaksanakannya . Saya akan berusaha tapi selebihnya saya serahkan kepada Yang Maha Esa.


Semuga Dia permudahkan segalanya jua...

11 comments:

Lyana Mauseth said...

good luck utk senarai2 itu...saya dah 10 tahun xde senarai apa2...*sigh*

SOHO Mama said...

KS..senarai Azam2 Tahun Baru ya..! Oh tidak I juga berazam..berazam mahu TULIS azam hu hu...belum buat lagi!!

sherry said...

Thanks Lyana. Harap berjaya try melaksanakan pun dah cukup! hehe.

sherry said...

Ahaa Millie...eluk kita kena tulis azam2 tu..bila luahkan lebih bermakna kan...tapi seganlah pulak nak senaraikan satu persatu kat sini!

Cat-in-Sydney said...

Aunty Sherry,
Good luck - in writing the list, and achieving them. This cat has given up! And am only 3 yrs old... hahahahaha... purrr....meow!

sherry said...

Cat_in_Sydney.

Thanks for ur wish. Heeehee. Lists memang banyak.....tapi ....

VersedAnggerik said...

azam tahun baru ke Nyah!

mak dah banyak hancussss nih!

Muahahaha....

sherry said...

Ye Ahan...sebab tu Mak listkan dalam hati jer..awal2 lagi dah kecundang!

edelweiss said...

salam...selama nih dok baca saja...tapi today terpanggei nak komen...

baguihhh ada senarai tuh semoga semuanya berjaya dilaksanakan...

i pulak tahun nak laksanakan yang tahun lepaihhhh hehehhe

sherry said...

Hiiiii Edelwiss..

Thanks sebab sudi singgah! Blog i sempoi jer tak macam yours and yang lain2..

So..selamat melaksanakan azam tahun lepas ye.

Uncle Lee said...

Hello Sherry, here's wishing you a very happy new year and all the best of 2010.
May the winds of Destiny take you aloft to dance with the stars.

You stay young, stay beautiful and keep a song in your heart, and have a great New Year.
Best wishes, Lee.