Friday, November 19, 2010

Pahang Closed 2010 Bowling Championship

Pahang Closed 2010 Bowling Championship
19-28 November 2010
Kuantan Megalanes


POSITION:-
Champ RM2,000 (M), RM1,000 (Ladies)
2nd            1,000                   700
.
.
.
.
.
.
10th             100                        50


FEES : -
Registration RM 30
Singles               40
MQ 1                30
MQ 2                35
MQ 3                40


Yezzer. Saya sangat teruja. I want to join that Tournament! Saya tak kisahlah depa tu wakil State ke (saya ni wakil Estate jer...), Sukma Players ke..Sukan Teras ke.. A bowlers ke. For me, kita jangan mengalah sebelum mencuba!  Di situ ada kemahuan Di situ ada jalan. Kalau dah mencuba dan tak juga berjaya, maknanya tak cukup training! maknanya kena stop main bowling le Che pah wei.....Btw, this is not my first time joinpun,  last year, percubaan pertama, dah merasa pun layak ke Master Final.

Bowling pakai kain@skirt? Itu bukan saya ye...









So, tuan-tuan dan puan-puan , adik kakak yang ku kasihi sekalian, jom lah join sama. Bowling tu kan untuk riadah dan persahabatan!

Doakan saya berjaya.

Jumpa anda di sana!

8 comments:

Pirate said...

dah closed eh? ;P

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

good luck sis!!

Pi Bani said...

Go Che Pah go! Lepas ni boleh masuk sukan Asia... err... Asiah kot... (jangan mare!)

Mummy Nana said...

Wah..... rajin nya kak Sherry beriadah... heheh.. lama xmain bowling... rindu.... tapi hubby xsuka main bowling.. :-(

sherry said...

@Pirate.

Tertutup...tapi kalu nak join jadilah member Persatuan Bowlin Pahang dulu. Jom lah sama2 memeriahkan suasana.

sherry said...

@Azura.

Thanks Sista.

Pagi ni bru nak test lane.

sherry said...

@Che PI.

Go Go...jangan goal sudah.

sherry said...

@Mummy Nana.

Mana ada games dalam tmpt ber air cond kan...dah tua2 ni tak larat dah nak melompat dan berlari segala...so, bowling la rasanya palin sesuai.