Tuesday, February 17, 2009

Kasih Beralih Arah?

I have to keep calm. I have to manage this. OK. Don't panic. I can do this.


" I'm going to disclose it " i told him last nite.


" Dah habis fikir ? " he raised his eyebrows in doubt.


" Yes! Of course yes! Let them know the real you " yelled me. Ampun..meninggi suara.


" I've never done such a thing " my husband exclaimed.


" I love you !" he whispered.


" But, you had left me behind ! And no wonder your scores were always higher than mine " i said unsatisfied.


" You had met Mamasita! It was my turn to meet Shalin pulak (gambar Shalinpun can do lah ). To take her aura as many as i can " he grinned from ear to ear.

Menyampah.(so jealous)

The End.


Conclusion ;-

  • Bowling is my husband's favourite.
  • What he loves best is bowling in tournament.
  • He loves winning.
  • He dreams about bowling with Shalin Zulkifli.
  • Tiada kena mengena dengan A Fresh Start by Mamasita here.






21 comments:

Uncle Lee said...

Hi Sherry, terima kaseh you datang ke pondok saya. Always happy meet new friends.
Wow! Your hubby I bets eat, sleeps dreams of the perfect game.

I can't remember when the last time I bowled, ha ha, but wayyy before you were around, ha ha.
It was at Federal Hotel Bowl, KL.
I think back in the late 60's.

But I somehow did not go overboard as prefered fishing instead, and ahemmm, dating, ha ha.

Here's wishing you hubby hits the big time in his bowling.
Hey, you sure one very attractive lady, *wink*....nice pics you have.

Once again, thank you for coming by Sherry. You keep well and have a nice day, Lee.

SOHO Mama said...

Sherry..suspen je I baca tajuk ni. Ye la with all these kind of stories that I've read, I wouldnt want you to kena jugak..!
Ohh..jeles eh..hmmm..dulu2 I jealous jugaklah kalau mcm ni. Sekarang I kurang jealous pulak. Dont know if that's a good thing or bad thing..?

mamasita said...

Sherry,
Kalau I ajak Nazmi gi tehtarik dengan An-Nimr boleh ker? You takboleh ikut! Just kitaorang bertiga.Selamat dah tu! I jaga! Nak hiburkan An-Nimr sikit.Lama dia takgi dating! hahahaha

sherry said...

SM.

I ni jenis tak penjelous sebenarnya. Kalau dia jumpa ratu Cantik dunia pun i tak kisah.. Tapi sebab Shalin tu kan ratu bowling Negara (sekurang2nya boleh jadi kenangan.tak jumpa orangnya tangkap gambar ngan gambar jer pun dah cukup..boleh show off kat member bowlers di Kuantan and Mamasita )hahah...

sherry said...

DV Mamasita.

Alang-alang nak pi teh tarik ngan nazmie, baik u terus ajak dia bowling..sure dia suka. . i plak boleh berbowling sesuka hati ngan ngan Dato Sam...heheh

sherry said...

Uncle Lee.

I'm happy too.Blogging gives me the chances to know @ meet new friends including U . I love reading ur blog..pencinta wanita ..wink. wink.

Teo Wei Sing said...

Bestnya main bowling, nanti one day i nak join jugak

izan said...

k sherry,

saya ketawa nak terguling2.... awat lagu tu... hanya kerena bowling... suspen tul la..

radius-qatar said...

Wah, ni baru gambar iklan ye tak blum betul2 jumpa...Cakap abg Mie tunggu I balik baru kite pi Jumpa Shalin tuh, dia kenal I (celoteh - http://radius-qatar.blogspot.com/2008/01/celoteh.html)

sherry said...

Cikgu Teo..
Jom lah bowling. mesti u suka nanti and addicted to it.

sherry said...

Izan..

Jangan gelak terguling-guling sangat..nanti naik darah tinggi izan tu..kena pi jumpa Doctor pulak.

sherry said...

Lan.

Last weekend we all pi Pin Junction..tapi sayang shalin takder ..pi US..so , tangkap gambar ngan gambarpun dah kira ok lah kan...

Teo Wei Sing said...

Sherry,

Jangan risau, nanti bila ada masa, mesti saya booking and main bowling bersama.

Thanks

Teo

captcalicojack said...

Salam Sherry,

mula-mula suspens juga takut cerita sedih...rupa-rupanya cakap pasal bowling...haha.

btw your macaroni recipe tu sedap. i asked my daughter -- masih sekolah tapi rajin masak -- to make some according to your recipe...delicious!

An-Nimr said...

Sherry,

Your blogging getting very good! A far cry from your fears when you first started.

Mat Cendana...habih la ko...Sherry dah potong trip...hehehe

Jangan malam2...your husband peluk you...and says in his sleep..."ohhh..you're just the right size...my dearest... ball....hahahah

Lyana Mauseth said...

kak sherry,

suspen i baca cerita tu haha...

bowling? i tak pernah try sbb i takut dgn i sekali jalan dgn bola tu masuk longkang...malu satu dunia haha

sherry said...

Salam Captn.

Tersesat ke sini? Ur kompas jatuh ke laut ke? Thanks for dropping by anyway.

Ur daughter minat memasak?.bagus..bagus..nanti i letak resepi singgang ikan..sure senang dia nak ikut.

sherry said...

@An Nimr.

Sekali sekala jer u muncul kat sini ye..dan puji2 me pulak..i rasa nak stop bowling, jadi penulis pulak...hahah...berangan lebih.

Btw, kalau betul my HB termengigau macam tu..sure i rebus bola @ kasut bowling dia...biar lenyap..curah kat laut@ pantai teluk chempedak.

sherry said...

@lyana!!!!!

Sampai jugak lyana kat sini..besar hati akak ..

nak try bowling tak? my nasihat...tak payahlah..nanti u sakit hati sebab tak puas hati tak pandai2..hahah..addicted plak nak pi training hari2..

ray said...

Komen Pak Malim kucing ray yg alim.

Assalamualaikum, kata Pak Malim sambil memegang talian Telekom. Terima kasih kerana sudi berkirim salam pada saya di blog Lyana tempohari, kata Pak Malim sambil naik lori. Puan sangat baik hati, kata Pak Malim sambil naik pedati. By the way, saya tak pandai main bowling, kata Pak Malim sambil menghantar Surat Pekeliling. Badan saya, sebesar bola kalau digulung, kata Pak Malim sambil bermain gelung.

sherry said...

@Pak malim kuching ray yg alim.


Yahoo... Pak Malim ada mari,saya terkejut sambil makan roti cicah kari...

terima kasih, terima kasih, pekik saya sambil minum air selasih...