Thursday, April 28, 2011

Home Sweet Home

Alhamdulilah, saya sudah kembali ke Tanahair Terchenta.Sedikit kepenatan, batuk and selsema.

Ramai yang bertanya tujuan saya ke Medan tempohari. Akak gi atas urusan kerja ye. Sebenarnya ada sessi Brainstorming dan Lawatan Ke Site. Peluang ke tempat orang ,alhamdulilah, banyak pengajaran dan ilmu yang boleh dimanafaatkan.


Perihal Medan, bolehlah di google hokay.Rombongan kami tidak pergi pun ke Danau Toba yang kabarnya indah itu. Mungkin di lain kali saya akan ke sana jua bersama keluarga.

Saya abadikan gambar di bawah sebagai kenangan.



sebelum check in

bersedia utk ke Gate International

menginap di JW Marriot..kawalan keselamatan masuk dan keluar amat ketat.

posing depan bilik

semasa sessi brainstorming.

lunch kat Chinese Rest di JW Marriot

Di Medan Airport sebelum bertolak pulang                        







15 comments:

Cat-from-Sydney said...

Waduh! Nggak shopping 'Buk? purrr...meow!

sherry said...

hi C-I-S.

Bukan liburan ya Ibu ke sana..lagipun takder apa yang menarik kat Medan..Bandung is much2 better!

Myboiler said...

selamat pulang...

aZuMaya said...

salam k.sherry MEDAN saya dah pie masa tahun 1997 ..best kan jalan2 dpat kat danau toba dan beras stagi...cantik .... next time akak pielah bawa family...

sherry said...

Myboiler.

Thank U..masuk opis kerja menunggu atas meja. uwaaaa.

sherry said...

AzuMaya.

Wsalam. Akak tak gi pun ke Lake Toba..mmg purposely tak dimasukkan dalam aturacara..maybe lain kali lah.

apik pehe said...

hehe..ader aper2 untuk apik tak?

NoorGie said...

bestnya bleh gi jenjalannn...banyak pengalaman...sayangnya tak ke lake toba kan.....rakan saya yg pernah kesana, kata lake toba mmg cantikkkk

CahayaCintaIlahi said...

waahh slmt kmbli hehe ;)

mr.curly said...

alhamdulillah,aunty slamat pulang..xpela kalu xde pe2 tuk den,den xmintak pun..tp mmg xde pe2 ke tuk den sbenarnye??(laa termintak gak)..hikhik

HAZWAN17 said...

best tu dapat jalan-jalan oversea...

Bulan said...

ade oley oley utk bulan x aunty?ehee

josrevalution said...

salam..bestnya kmu dpt jln2.. pa lg p jln d tmpat yg cntk2 n indh ..pemandanganya kn..sa singga .. singga bls ya..hehe

Abang Stalker said...

wah aunty..posing bkn main.ni g kje ke g jln2..hihi. :) semoga cpt sht ye.

GiveAsh said...

seronok la jenjalan negara orng..hehe