Sunday, January 2, 2011

Sayangkan Anak, Send them to the Hostel la..

Esuk sessi Persekolahan 2011 insyaallah akan bermula.


Along  akan meneruskan persekolahannya di sekolah lama - the best School for PMR 2010...so, kenapa perlu bertukar ke sekolah lain. Hopefully,  decision ini is right for her future. Perjalanan masih panjang dan berliku buat Along.



Angah pula didn't get Sekolah Berasrama Penuh. Permohonan Angah tidak berjaya. Walaubagaimanapun, mendapat tawaran ke Rancangan Khas di Sekolah SABS pun membuat kami amat bersyukur. Takperlah Angah...Buktikan Angah boleh walau di mana pun Angah bersekolah.


Tradisi Along diteruskan...Along and Angah memilih untuk tinggal di rumah Wak and Mummy Tok..lebih dekat dgn sekolah. Bagi kami itulah "hostel" buat mereka..Bukan Mama and Babah berlepas tangan tapi rasanya mereka akan lebih 'terjaga' di sana.


Buat Mummy and babah, juga buat Makyu...terima kasih yang tidak terhingga, budi dan jasa kalian ini tidak akan terbalas....


Buat Along and Angah, manafaat kan masa di sana sebaik mungkin....kata-kata mereka adalah ajaran dan doa.

5 comments:

VersedAnggerik said...

Yeayyyy....

Kat umah tu tinggal Irfan je lah yerk?

Awal ngko merasa empty nest syndrome nanti nyahhh!

misSbLurRy said...

yeah...

sekolah kat mana2 pun sama jerp
as long as hati tak berubah untuk terus belajar...

sherry said...

Nyah....

Tak terkata... Uhuk! Uhuk.

sherry said...

@missblurry.

Ye betul..sangat bersetuju.

Have A nice Day Dear!

Suhami Ahmad said...

Dulu pun atok ponah duk asrama...

sonot.... =)