Wednesday, January 12, 2011

Jurulatih Bowling Ku - Maher Zain?

Assalamualaikum semua. Mode saya sangat ceria hari ini. Kali ini saya ingin memperkenalkan kepada semua Mr Coach Tidak Bersijil yang sangat saya gemari. Sangat Feveret gitu.. Kenapa Tidak bersijil? Panjang ceritanya.. .Ops! sebelum terlupa dia ni bukan Coach Terlampau yang pernah saya mention kan terdahulu ye. 


Bagi saya, walaupun beliau tidak mempunyai Sijil Kejurulatihan yang formal, sebagai Pemain Sukma Pahang, siapalah yang boleh meragui kepakarannya dalam bowling. Sebab itulah tanpa was-was dan ragu2nya saya telah memaksa beliau mengajar saya Cara-cara bermain Bowling yang betul ! * ada unsur paksa rela di situ!...hihi..Peace No War ye PA.


Katanya sambil ketawa  "Kira Aunty ni adalah anak murid pertama saya!" kwang!kwang...Aunty Howts tawwww.


Hihi...whateverlah PA, janji PA ajar aunty sampai tercapai my target ok! So, what are the targets itu?  Biarlah dirahsiakan buat sementara waktu, tapi PA dah tahu apa dia. 


"Shhhh!!!!! ye PA, bagi lah aunty berlatih dengan gigih dahulu"


So, sampailah masanya saya memperkenalkan siapakah beliau itu, Namanya Syed Muzaffar Syed Mohsein, ada iras2  Maher Zain you...! Nasib baik saya dah mengenal mesra PA ni  sebelum dia mencapai tahap fames amous ! Sekurang2 nya nanti bila dia dah memenangi mana2 perlawanan antarabangsa, saya bolehlah menumpang tui keglameran dia! hihi.


ok..so, inilah dia Mr Coach tidak bersijil saya. Tersangatlah baik orangnya, berbudi bahasa hormat orang tua! *bodek tahap gunung berapi+++.






















PA beraksi di Qatar Open Bowling Tournament 2010




Both pictures di atas saya ambik dari http://www.abf-online.org/


Masa tu Mr Coach ni pergi ke sana bersama En Suami untuk menyertai Qatar Open Bowling Tournament 2010 tempohari. Terima kasih kepada Adik Bongsu dan Suami nya di Doha kerana layanan kelas Satu sepanjang mereka berada di sana. Terima kasih juga kepada kawan2 adik di sana merangkap Penyokong Setia...Fairul, Kimey, Nizam yang sudi melayan mereka berdua !


PA bersama The Sweetie Aina.(my anak saudara!)

PA bersama ............alamak! tak ingat plak namanya.

Sekian dulu buat kali ini. Next Entry akan saya ceritakan apakah tips2 yang Mr Coach ini curahkan tempohari..







10 comments:

Anonymous said...

kjane....i likeeee..bagitau Pa ..jgn lupa assistant Manager Diva yaaa

sherry said...

Ija....pasal manager and coach tu i tulis kat next posts..dah draft pun! Gambar u banyak i nak letak..sajer lah kan...suker tak?

radin fadli said...

naMA DIA Chris barnes mak hehehe
suruh die coach nyanyi lagu sikit hehe

sherry said...

Fadli ...

p.s - Thank U..

p.s.s - PA pandai karaoke ke? nanti Mak tanya dia ok.

NURUL NADIAH MAMAT said...

wow...!!!!
hebat akak..... :)

kmvsblogger said...

fuhhh..maher zain malaysia ke

sherry said...

@Nurul

tak hebat mana pun..gaya bior lebih .

sherry said...

@kmvsblogger.

ahaaa..Maher Zain malaysia!(for me lah)

fyna said...

wwwoowww!!





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Suhami Ahmad said...

waa atok ingat boto2 maher zain tadi...kok yo la maher zain, memang hebat tu...nyanyi pandai, men boling pandai