Sunday, January 16, 2011

Espirit Untuk Mama, Baby G untuk Angah, Buku Untuk Along.

Siapa kata bowling menghabiskan masa dan wang ringgit.? Tuan-tuan dan Puan-puan sekalian, inilah hasil tangkapan saya minggu lepas!






Dapatlah saya membeli jam tangan Espirit untuk diri sendiri dan Baby G untuk Angah  manakala  Along memadai dibelikan buku-buku rujukan. Syukur kepada Ilahi mendahului segalanya.




Benarlah bagi saya, Bowling bukan sahaja untuk Kesihatan dan Persahabatan, tetapi juga boleh memberikan Pendapatan!




Wah...Money Bowler kah saya sekarang?

10 comments:

CikSembang said...

amboi kemain mama ..bergaya tuh dengan jam espirit...kita jeles nih

ummiarissa said...

dah lama tak main bowling..last sekali 7 atau 8 tahun lepas..itupun sebab ada pertandingan berkumpulan waktu bekerja dulu...sekarang ni payahlah..ada si kecik...

Suhami Ahmad said...

wa, ni mesti berkat tunjuk ajar sifu maher zain ni kan kak
=P

sherry said...

@Cik Sembang.

Hihi..sekali sekala..kalu tidak duit tu abis jugak.Baiklah lekatkan ngan jam. sebagai kenangan pun ia jugak.

sherry said...

@Ummiarissa.

lama tinggal tu! kenapa stop Dear..main lah semula, untuk kesihatan dan persahabatan.

sherry said...

@Suhaimi Ahmad,

Ye Mie..alhamdulilah, akak and Mr Coach Maher Zain tu serasi la pulak.
Akak ikut je tips yang dia bagi, menjadi pulak tu..Tu yang suka.

Juli said...

waahhhhh..best gitu dapat jam tangan esprittt

sherry said...

hi Julie.

jam murah jer..buat basah gi opis!

ANATI SOKI said...

hehehe.. suka suka suka!!! hehehe.. anat fllow kamu! :)

Cat-in-Sydney said...

Aunty Sherry,
Ehem...kata nak beli hadiah untuk kita? purrr....meow!