Tuesday, January 18, 2011

LongChamp lagi???? ops! keinsafan sementara.

Yeayyyyyyyy...my LongChamp dah sampai.

Barulah saya boleh pergi ke Bowling Alley dengan bergaya nya. Dan maybe balingan saya akan lebih mantap dan sempurna. Boleh gitu?????Hihi...menghilangkan rasa quilty.

*Disclaimer : Mr Coach Maher Zain saya itu tidak pernah memberikan tip bahawa beg yang dibawa adalah penyumbang kepada high scores. Ini adalah rekaan saya semata-mata.



*picture credits to Google


10 comments:

nUmara... said...

quilty?

sherry said...

@Numara.


errr..quilty yang nipis sahaja..hihi.

Cat-in-Sydney said...

Aunty Sherry,
Bolehkah beg ini diisi bola bowling 16lb tu? purrr....meow!

Faizal Syukri @ Peja said...

long champ ni ape?

radin fadli said...

long jack la mak~

sherry said...

#C-I-S.

cannot lah...may be aunty kena balik yang lain, yang lebih besar..alasan konkrit.

sherry said...

@peja..


LC ni jenama hbag...

sherry said...

#Fadli..


takder makna Longjack tawww...mak tak reti nak tukar tayar la..

Faizal Syukri @ Peja said...

ooo, jenama handbag... sorila, Peja ni orang hulu... ala2 orang asli... tu yg xtau benda2 ni...

Anonymous said...

Ya all want to get a life and leave mine alone. Fuck u all sad bastards.