Sunday, May 15, 2011

Reviews Bergambar KK

Alhamdulilah, Akak selamat pergi dan kembali dr KK. Akak buat review bergambar jelah ye untuk memudahkan semua pihak. Akak malas nak mengarang sebenarnya.. Oh Ye..semua gambar ni sebenarnya Akak copy-paste dr my FB! Gambar from my camera belum sempat di upload. Mohon maaf jua.


Seminar ini sgt bagus, saya memeperolehi beberapa2 ilmu baru. alhamdulilah.
Yours Trully di Malam Dinner Perasmian.

Bersama Pengurus2 Bahagian  yang juga hadir.



Hari ke 2 Berseminar..Akak maintain fokus! hihi.
Tenguk tu, Akak gigih mencatat apa yang penceramah cakap!
Kedai Wajib Pergi...takder dalam jadual Seminar! Peace.



11 comments:

mr.curly said...

kt sne xmain boling ke aunty??..hikhik

alyrds said...

rajin tol!

josrevalution said...

salam yer.. wahh.. best nmpk..hehe visit me back yer tuan blog..
cara berpindah dari yahoo email ke gmail email utk login ke blogger




javascript:alert(c=0)

HAZWAN17 said...

best betul akak asik berjalan je erk..keje punye pasal...

cikida said...

wahh,mcm sonok je..=)

LindaRahim said...

paling suke gambar yg lasttttt skali....

Syuxer said...

wau bagusnya aunty pi seminar memantapkan ilmu..:)

cikida said...

wah,,sonok2..g sane sni ye..=)

bdk johor said...

wah!!
bestnye dh sampai KK. bila lar ade peluang nk g sane. huhu

tiefazatie said...

ifa kalu g KK pun mmg terjah kedai jamilah gak!Hihi

Bunga said...

rajinnya auntie ni..
mesti ilmu di dada sudah mantap :)