Monday, May 9, 2011

Double Happiness.

Kegembiraan berganda. Alhamdulilah.

1) Akak dah jumpa Mr Curly yang femes amous ituwwwww.

Sajer jer Akak letak gambo blurrr dia kat sini..! mana boleh dia enterframe lebih-lebih kat blog akak! #peace Mr Curly..jangan mare, nanti kena jual.

 # cheese cake dia memang umphhhhhh..berbaloi2 membelinya. Rasanya memang rasa cheese! kalu rasa strawberry or rasa milo or nescafe ke apa  memang lah akak dah reject and kondem boikot abis2 an.



2. Akak dapat sampul surat ini masa Tournament Bowling Puspanita di Alamanda itu! Yeay!!!!

10 comments:

kpah k-poh said...

Alaaaa...lupa nak suruh mintak sain..!!!!

sherry said...

Che Pah..

Ada masa bila2 nanti, harap kita juga boleh jumpa,salam2 hugs and kisses..takyah sign2 kan..

mr.curly said...

aunty, tu gambo den ke tu??..hehe

tq ye aunty,maaple kalu ade yg terkurang..

JR Online said...

Tahniah!! Lepas menang bowling nanti boleh menang bowla pula!

CahayaCintaIlahi said...

wah2.. bowling tempat
pertama tu .. huhu tahniah
kalah la cci cmni
kalo lwn dengan aunty sherry ;)

MDHAFiZ.NET said...

Salam Kenal :)

Cat-from-Sydney said...

Aunty Sherry,
Tempat pertama? Mai lah celebrate dengan aya....xoxo Brad

apik pehe said...

hehehe..mr curly buat kek?
hehe..nanti leh lawan boling nga apik

Belalang Hijau said...

jumpa curly? bestnya!
ada mintak sain x?...
oh idola ku curly...huhuhu

LindaRahim said...

sy da tempah cis kek tu...Rabu ni dpt...hihi...memang x sesabar nk rase...