Wednesday, May 25, 2011

Cabaran Dry Lanes

Malam tadi ada training . Persiapan ke Makspen 2011 .


Lane sudah kering, Standing position saya juga berubah:27. Kedudukan asal : 22. Saya seorang Cranker!



gambar ehsan Mr Google.



Ilmu yang saya pelajari tadi :-

  • Semakin kering Lane, standing position should be move to the left. Vice-versa.

  • To Convert pin 10, kedudukan tangan adalah flat, patah and released bola secara back up.

  • Bowl with the Senyuman!!!! bila tidak stressed, kita akan bowl secara cool..High Scores!




    # lain org lain cara bermain, tips ini maybe hanya sesuai utk saya. 



    Happy Bowling Everyone and Hi Scores!

    10 comments:

    apik pehe said...

    hehe..apik tak reti..kena belajar sikit2 ni

    mr.curly said...

    fuhh bagus info ni..tp kalu den xreti gak, tpakse la den pinjam tgn aunty yo ..hikhik

    HAZWAN17 said...

    susah jugak main boling ni kak
    saya tak pandai spin..selalu baling tegak je hehe

    caliph shuriken said...

    owh, sy left handed.. so style kna ubah sikit, hikk...

    Bui Idzra Ryn said...

    wah,sy pun minat boling..leh celen nnt..hehe

    Green Apple said...

    nak cuba main bowling... tapi x reti... nanti nk cuba ikut cara sheryy..

    Shah Rizar said...

    lama dah tak main bowling.. huhuhu

    Syuxer said...

    wau tips2 berguna neh..saya nih kalau men sekali je strike..pahtu main masuk longkang..kalau nak spare tuh..mimpi la hahahah...

    power gak akak meh boling ye..x berani nak lawan akak heheh..:p

    bdk johor said...

    abis lar kalau camni..kalau lawan ngan aunty mau kena belasah kitorg ni. hehe

    wan_cikgumuzik said...

    wow....!! main straight kerr main hook..?? ceewahh.. soqlqn mcm otai bowlingggg jerrr.. hahahahah