Saturday, August 15, 2009

Teaser Entry: TP 2 : Sg Semuji-Semangat Anda Membara?

Dear Boss.

I finished my Kursus and had a marvelous time. I'm now back at office and.........

Sekian. Terima Kasih.

8 comments:

mamasita said...

Dear Sherry,
so hari apa you nak ambik your soap pack yang Cat-in-Sydney kirim? Dah nak berbuih dah tu.
Anyway I rasa you and Ahan need a good bath..banyak sangat adventures sana sini!hahaha

SOHO Mama said...

K.Sherry ni main boling ke bagi ucapan ke masuk telematch ke team building ke..tetap menarikzz :D

sherry said...

@datin mama yg ku cintai!j0m esuk tai chi ngan apek tua kat taman gelora ngan ahan skali. Pas tu kita mandi kat teluk cempedak.

sherry said...

@soho mama.thanks for d compliments. Kembang setaman i dibuatnya tau. Tunggulah story selanjutnya..takde menariknya..

kay_leeda said...

Sherry...kursus apa tu?? Macam having a real gala time :)

Kesian boss eh..tak pi kursus..heh..heh. You have a good week okay :)

Tok Snake said...

kelako nya team building dia, lasan nak memain je tu

sherry said...

@kay..

bacalah my next entry.

sherry said...

@Tok Snake

Shhh,...awak bagilah saya peluang bergalok di sana yek..