Saturday, March 21, 2009

OPs..Bonia Sale Di Alamanda

I'm back. Alhamdulillah. Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri . Kita minta Soho Mama tolong sambungkan boleh?


We had arrived safely at KLIA at 9.45pm last nite. Thanks to My younger Brother Yed for fetching us.


So, today sepanjang hari till afternoon i tidur aje ..kononnya penat. By the way, my eldest daughter Nina keep asking me bila nak pi Alamanda...nak beli buku..hmmm...as for me, why not kan.


Jeng, jeng....ada Bonia sales kat Alamanda. Yahoo..as a result dapat jugak 6 pasang kasut, 2 handbag and baju and seluar for my HB..SO, duhai Soho Mama, hi heel merah tulah yang akak dok citer tru sms tu tadi. Tengok puas-puas dulu ye sebelum akak post entry baru pasal wedding kat Temerloh tu ye..











7 comments:

SOHO Mama said...

Alamak pantun..tengah "writer's block" lah ni :P

Waduh waduhhhh K.Sherry..ini shopping bersambung sambung nampaknya..Jakarta ke Putrajaya..LOL!

Tadi kat rumah my mom, pastu balik tidokan anak2..langsung lupa la nak balas sms. Soreee.

6 shoes & 2 handbags..hmmmmm ni cukup utk stok setahun nye shopping ni haa haa..! I oso have a few shoes that I bought a few months back. Ntah bila nak post, dah berbulan dah kihkihkih..!

Mat Cendana said...

Hujan emas di negeri orang; Hujan batu di negeri sendiri... Baik cuba tukar kerakyatan lah.

The one about `Nina asking you on Alamanda; beli buku': Ni taktik lama cari alasan nak shopping Haha!

BTW saya pun dok kuat tidur jugak hari ni; sambung-sambung. Dah ler petang tidur, malam pukul 9 akibat kekenyangan tidur sekali lagi sampai 1AM. Ni nak kena cover tak buat kerja whole day... nampak gaya sampai Subuhlah hari ni.

Kak Elle said...

wah sherry ingat akak sorang yg kaki shopping...hahaha

takpe oarng muda bolih lah berlagak ngan kasut2 tumit tinggi ye saya punya seme2 flatties.

Anonymous said...

Takde tanda tanda economic crisis pun cam ni..ha ha ha
-IJA_

sherry said...

@Soho Mama..

Sebenarnya akak beli another 2 hi heel pas tu..heheh.


@ Bro MC.
Err..jangan citer kat orangle pasal trick tu..shhhh..


@ Kak Elle..

One day jom pi soping sama2..sure happening..kita ajak soho Mama sekali.

@ Ija,
Since kat jakarta tak soping sangat..provision tu i bawak ke Alamanda..

An-Nimr said...

Ya Allah..ko ni leh buka boutique lah Sherry oi...aku setahun skali ade la sepasang kasut...tu pun BATA!

sherry said...

An-Nimr.

Nak bukak Butik macamana..setiap kali order stok baru sampai, tuan punyer kedai yang kidnapped dulu..mana nak untung!