Monday, October 11, 2010

From Gutterballs To Strike

Saya sangat suka bermain bowling.

The beauty of bowling is that i can compete and converse. I can play to win while sharing a laugh.

For me, bowling is not only a superb form of recreation, it's my job. Cewahhhh.

Bowling is fun! But like anything we do in life, it gives us even more pleasure when we do it well.


Nota kaki : Kat atas tu adalah my new bowling ball. Ebonite Vital sign. Just bought it yesterday. So, tak tau la performance nya macamana. Esuk saya sambung cerita.

12 comments:

Ciklinn said...

hihiii ciklinn lak alergik.. sbb msa mula2 belajar ciklinn yg masuk kat len tu.. bukan bola.. pehtu fobia terus.. hhhaah

Cat-in-Sydney said...

Aunty Sherry,
Amboi! Merelit bola baru dia ye? purrr....meow!

VersedAnggerik said...

I prefer fish ball better.

Murah and boleh makan...

But then, my logic is not your logic, kan?

So, peace! Muahahaha....

Wan Sharif said...

Oops ..
Saya tak pandai sangat bowling ni..
saya pegang 3 kali aje seumur hidup..
dan untuk the first few throws.. masuk longkang.. gutter..drain.. entahlah bahasa depa tu.. tapi kalau you kata it is your job.. mahu gak saya bersungguh sungguh belajar.. nanti kalau ada Izin Allah terjumpa you berbowling di mana mana ..tak lah teruk sangat saya di kalahkan..ha..ha

sherry said...

Hi Ciklinn..

Jangan serik..kali ni kalu Ciklinn main lagi sure terror dah.

sherry said...

C-I-S

hihi..i just love red color!

sherry said...

@Versed Anggerik.

Ngko memang!

sherry said...

Ayoh Wan..

Saya takderlah pandai sangat tapi puashati sebab boleh jugak main style hook..takdoklah bola tu lalu straight je gi ke pin..Walau tak menang pun, bior main lawor !

Anonymous said...

Fuh..kelas punya entry lah Pah..simple but ader punch..oi, ko jgn challenge aku menulis pulak yer...ko dah pandai macam2..dah ler tu...jgn tulih lagi...hahaha

Saya

sherry said...

@saya.

thank U..rasa semangat membara pulak nak post entry baru..ngko edit dulu sebelum aku publish boleh?

~emma~ said...

same la akak hobi kite..
lps ade kes keguguran tu stop jap main boling..
teror ek akak main hook, sy belajar jap je tp baby hook je bole..hehe

sherry said...

Hi Emma..

U pun bowler jugak? suker! suker! nanti dah sihat continue lah balik hobi tu ye..