Tuesday, November 10, 2009

Menghitung hari.

Saya sudah balik bertugas seperti biasa. Sedikit penat. Tapi gembira dapat bersama keluarga.

Anak-anak relax sakan sekarang. Exam dah over.

Along baru telefon.."mama, Along lulus math". Bimbang sangat dia tak lulus math rupanya.

Angah tak komen apa-apa . Confident macam biasa.

Irfan pulak dok mintaf maaf awal-awal lagi , " just in case saya tak dapat good grades"! Macamlah Mama ni garang sangat nak bagi punishment.

Tunggu ajelah the result kan...bukan tak ambik berat, bukan jugak tak kisah sangat. Hope for the best.

Oh ye..ada lagi yang anak-anak dok tunggu! Cuti sekolah !. Nak gi visit cousins yang nun jauh di mata tapi sentiasa dekat di hati....tak sabar rasanya menghitung hari.

5 comments:

radius-qatar said...

Uncle gerenti, mesti lulus semua tu kan..? Semuanya terrer2 belaka, dengar cakap Mama dan Babah so mestilah lulus.Kalau yg degil2 tuh yang problem.

Kita kat sini pun menghitung hari gak..!!!

VersedAnggerik said...

muahahaha....

gi bercuti ke Qatar yer? Have fun there!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sherry said...

Radius Qatar.

Semakin di hitung hari semakin lama rasanya.

sherry said...

@Versed Anggerik.

Insyaallah..tak sabar nak bercanda ngan abg janggut di padang pasir. My sister dah pesan no need bawak hi-heel, wedges bagai..buat terbenam dalam pasir jer nanti.