Tuesday, June 2, 2009

No Entry Means What?

Anyone? Who/whos is/are willing to jawab on behalf of me? ..hadiah misteri menanti anda...



21 comments:

Kak Elle said...

too busy or too lazy...hehe

VersedAnggerik said...

bz la tu erk?

elviza said...

tgh main bowling? betul tak?

Saya... said...

ko dah retire and menjadi human bowling ball???

Kak Ezza@makcik Blogger said...

sebab ko malas laaaa....
atau..line rosak kot..hahaha

Kak Ezza@makcik Blogger said...
This comment has been removed by the author.
mamasita said...

Sebab you tengah pregnant and tengah morning sickness teruk!

sherry said...

@Kak Elle.

Too crazy ye jugak..hehe..

sherry said...

@Ahan..

Bukan bz...tapi zzzzz..!

sherry said...

@Elviza

..aha lah..kalau sedang bowling macamana nak ber blogging kan...


p/s..bagus jugak ashik berbowling..so that Agent2 Company Insurance from Hell tak datang kacau saya!!

sherry said...

@ saya..

Retired from bowling? ooo tidak buat masa ini.....selagi tak dapat berbowling ngan Mamasita, Ahan, kak elle, Elviza , kak ezza and you sendiri , i tak akan berhenti!

sherry said...

@ kak ezza..

..Err..macamana nak buang penyakit malas tu?

sherry said...

Mamasitaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Teruknya tuduhan!!! nasib baik u kakak i takleh derhaka, kan Ahan..

VersedAnggerik said...

sherry,

kalau bunting pun, bunting bola bowling lah... bukan baby erk?

tak ada kerje, sorok bola bowling dalam baju! Muahahaha.....

LadyRinn said...

No entry means, you tak gunakan sepenuhnya BlackBerry you tu yer...

Ahahahaha

Pi Bani said...

"No entry" means "Dilarang masuk".

:)

D'Rimba said...

Bercutilah maksudnya...........

SOHO Mama said...

No entry i.e. takde entry kat blog kan..?

Maknanya penyakit "M" sedang melanda kanda ku buat masa ini. Harap2 sementara sajer lahhhh :D

Uncle Lee said...

Aha...you busy shopping for new shoes or that designer Dior dress.
Have fun, and keep a song in your heart, Lee.

kayteeze said...

Erk.... susah nak teka laaa....

Tak de clue ke ??

Ida Hariati Hashim said...

Hmmm..No Entry ye..for me it means "I am not in the mood"..that applies to all situations..:)