Wednesday, June 17, 2009

The Current Story....Bersukan Lagi?..updates With Pictures.

You may have noticed that SHERRY NOR has appeared to be berdiam diri over the month.
It's true. I were not writing any entry. I'm taking advantage of my sibuk training bowling for not writing a new post! I find it particularly difficult to write.

By the way, tomorrow, i'm going to Kuala Lumpur for five days ! Yeah..kami akan bersukan. Berkampung di UPM, Serdang. All the event except Bowling and Futsal will be held there. Well, since Alamanda Bowling Alley is not a strange place for me...i'm quite ready and happy to go there. Either for Bowling or Shopping! Ops!..Millie..maafkan daku...u know me!

I am privileged and honored to represent my company in this MAKSPEN, and i look forward to give the best . Saya akan berjumpa rakan-rakan saya dari RISDA, FELCRA,KETENGAH, KESEDAR, KEJORA, DARA, KEMAS, JHEOA, PKPS, Kementerian Kerja Luar bandar Dan Wilayah (KKLW) dan lain-lain di Temasya Sukan itu nanti. Bukankah saya selalu berkata... Bersukan ( Bowling) itu adalah untuk Kesihatan dan Persahabatan..melebarkan networking!..disamping boleh jalan-jalan window shopping..


Ops! Excuse me , i have to stop for a while now , i'll upload all the pictures related to the preparation of LKPP's Team To MAKSPEN sooner . Taklimat dan penyerahan barang2 keperluan dan Elaun $$$$$$ will be held sebentar lagi...See u ..



..7.30pm .Indera Mahkota. Yez...i'm at home now. Time to upload the gambar as promised.


T-Shirts for bowling team...



The Blue Bags for the participants. What were the stuffs inside the bags? Just wait and see..




Well, since my bilik telah dijadikan stor sementara untuk menyimpan beg-beg bagi Pasukan Bowling macam Istana Persinggahan lah sekejap before the bags diagih-agihkan to the players, i had a golden opportunity to perposing sesuka hati at the meantime . Sorry Ahan..i dah ter ikut your V pose tu..

Taraa......Semua peserta telah dibekalkan dengan sepasang tracksuit, sepasang kasut dengan sepasang stokin, tudung and topi . Have to wear them during the Acara Perasmian on Friday Night. We were also given two pieces of T-Shirts setiap seorang. But...the most important thing was what was inside the White Envelope..! By the way, instead of 2 tshirts that were given to everybody, the bowling team have another extra 2 more pieces of tshirts including the white one as the previous picture! Mewah sungguh!



Itu sumbangan LKPP for all of us for this MAKSPEN...Apakah pula sumbangan anda Puan Sharifah....sendiri mau ingat lah kan..


Well, i'll just have to win, then.

7 comments:

Mentari, Hujan dan Pelangi said...

First time I main bowling dalam masa 41 tahun ialah pada bulan lepas. Several spares and strikes. Bolehlah kut bagi orang yang tak pernah pegang bola bowling sepanjang hayat.

Anyway, enjoy bowling and shopping. Good luck!

kayteeze said...

Wow... ada peluang nak shopping, ekk!!

radius-qatar said...

Glad to hear fr Ur Eriting again...

SOHO Mama said...

Bagus K.Sherry, bagus! Kalau ada masa kita jumpa2 tau!! BTW..I pun tgh b'semangat nak ber-riyadah lagi ni..nak register Nite Run kat Putrajaya 25 july ni hee hee..alaaa yg 5km tu je. Itu pun takut gak kalau semput :P

VersedAnggerik said...

U go girl...

Make sure U win something to come back and gloat about!

Hehehe....

azah said...

Wah....banyaknya barang free. Kita dibawah satu kementerian Kak. Not sure whether MARA is also sending our team. Rasanya ada sebab masa sukan MARA last week dia orang buat pemilihan for volleyball.

jabishah said...

All the best Kak Sherry! Hip Hip Sherry!! (I jadi cheerleader boleh lah... hehehe)