Wednesday, April 15, 2009

And The Result is....

Ingat tak cerita i pi kursus PTK last year, here.


And so the day of judgement arrived.


And the result is :-

Bhgn 1 : Ujian ARAS IV
Bhgn 11 : Penilaian ARAS IV

KEPUTUSAN KESELURUHAN : ARAS IV


Reason To Smile..maybe my pantang going shopping sudah sampai ke penghujungnya..just to reward myself, anyone?


Apa-apapun, alhamdulilah, syukur kepada Allah mendahului segalanya.

28 comments:

Kak Ezza@makcik Blogger said...

salam sherry
lama tak nampak..hehehe
cantik beg tangan you tu...

sherry said...

Kak ezza..

W'salam. Cepatnya akak sampai. saya baru je pi jenguk mamasita..tenguk sini akak dah ada.

Jeleznya ur last gathering ngan kak elle tempohari. Ummi ada invite i for this weekend..tapi ada bowling lah kak..salam untuk kak elle nanti ye..

kayteeze said...

Ooo...kira abis pantang la tu...he he..

puteryma said...

congrats PUAN..alhamdulillah rezeki berpihak cik Pah...Tahniah

sherry said...

@ Tie.

..KS baru pi minum kopi kat ur wordpress.

..pantang tetap pantang...tapi pantang jumpa lah..wink..wink..Tie setuju ke akak langgar pantang..kalau setakat "bentan "sekali tu takper kan..

sherry said...

@puteryma.

Hmm...selama ni jadi silent reader aje ye..

Btw, thanks for ur nice kata-kata. alhamdulillah, syukur pada yang esa. Kita berusaha, DIA yang menentukan.

Ija said...

K Jane - alhamdulillah, tak sia sia doa adik you ni mintak you murahkan rezeki, so bole le menumpang tuii..setakat langgar pantang kat KLCC tu tak bentan nya, yang bentan kalau datang Qatar i bawak pegi kedai Bulgari dan Dolce Gabbana..hah kena telan banyak panadol..hik hik

Ida Hariati Hashim said...

Wa..terror nya u..ni mesti revise all out punya before exam ni..caya la!

Kak Elle said...

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH

VersedAnggerik said...

Congrats...

Blanje yek... bila naik pangkat!

An-Nimr said...

pantang, jgn tak pantang..kalau dah terlebih beli...hantaq kat sini..i amat memerlukan...heheh...dapek pahala...

congrats...apa maksud keputusan aras iv tu...tak reti bab2 gomen ni

Pi Bani said...

Aik? Tempoh pantang 2 minggu aje ke? ;)

Whatever ARAS IV means, congrats! (I pun macam An-Nimr, tak reti bab-bab gomen ni)

Kak Ezza@makcik Blogger said...

sherry,
1-3 may ni akak ada di Mercu ,Cerating...jom lah kita sembang2 kat sana..rasa nya time yang free jumaat ptg..sebab orang lelaki pi mancing...kalau senang datang ya...akak dah bagitau kat mamasita..tak tau lah dia datang ke tak...

Mat Cendana said...

An-Nimr,
Level IV of IV, and achieving this in BOTH parts; the Exam and Evaluation... this is CEMERLANG, the perfect results! Sherry has very good reason to feel proud because it's something remarkable.

This includes the course she had attended in KL after Raya Puasa last year. I was only just getting to be closer to their family... It brings back fond memories for me too. Mie and I had helped her too Ahem! I remember Mie was helping with researching and typing - which later received very high marks.

This was when I learned about "successful people" - one of their habits is planning, preparations, sticking to the task - the need for discipline was impressed on me. I appreciate this and am grateful that they had allowed me "to tag along" (by extremely frequent SMS - at least 15 a day) and getting a ringside view.

My contribution? Cuba tanya dia who was it who taught her "How to Present/Talk in front of a group"?... of which masa practical became The Best Presenter? ;-)

Cuma at that time, Sherry belum ada confident nak tulis posts kat blog. If not, banyak benda menarik ditulis semasa two weeks tu.

SOHO Mama said...

Oohhh so K.Sherry dapat keputusan CEMERLANG lah ni ya? Pheewit congratulations! So now OF COURSE you have a reason to celebrate i.e. langgar pantang :P

Teo Wei Sing said...

Syabas,akak. Bile naik tangga gaji ye? jangan lupa belanja tahu bile dan dapat tunggakan nanti...Hehe

sherry said...

@ Ija.
Amboi..senang jer nak tumpang tui ye..Btw, takper, thanks for ur doa kan..after all, you are my adik bongsu kan...

sherry said...

@ ida.
Thank u. I cakap kat my staf and friend..takder short cut..memang kena baca and prepared..kalau tidak nak dapat Aras 111 pun susah.

sherry said...

@ Kak Elle..

Thank U very much. Dah terlepas satu 'azab' for the time being.

sherry said...

@ Ahan The Glam Versed Anggerik.

Thank you very much sis. I dah cakap kat Mamasita nak treat both of you kat Hyatt nanti..tunggu tunggakan jer. Btw, pangkat tu tak kisah sangat, janji naik gaji yang penting..sama level gak dengan gaji jawatan yang naik pangkat tu.heheh.

sherry said...

@ An- nimr.

You sokong ker i langgar pantang ni? tq tq..

bab gomen tu nanti i buat tutorial khas untuk you and Pi Bani ok.

sherry said...

@ Pi B.

Thanks for singgah sini. tak penat ke gotong royong hari tu? rajin u.

Btw,just for sharing, bab berpantang ni i kureng sikit..hehe..dua minggu tu kira lama dah and pecah rekod tu.

sherry said...

@ Kak Ezza.

Sukanya hati akak nak datang sini..nanti saya fetch akak, kita pi memancing kat Shopping mall ye..kebarangkalian pantang saya nak dilanggar ni hampir pasti. No Hp akak dah bagi kat Mamasita ker? tak pun akak e-mail kat saya ye. sharifah7@hotmail.com

yeay..tak sabar nak jumpa kak ezza

sherry said...

@ Bro MC.

Thanks for the explaination. So An-Nimr and Pi B..anda faham?

I must thank u jugak for helping me a lots masa tu. I owed u for that ok.

sherry said...

@ Soho Mama.

Thank you very2 much.. So, including you, ramai jugak yang 'menggalakkan akak to langgar the pantang ni..yeay.

sherry said...

@ Teo.

Terima kasih..
my increment is on Januari. so, kira by April or latest may ni dapatlah tunggakan..yahoo...

An-Nimr said...

Terima kasih cikgu MC dan Sherry...saya faham sekarang!

An-Nimr said...

Pi bani,

i ingatkan aras iv tu macam geng tingkat 4 zaman pak lah...hehe