Tuesday, June 22, 2010

Cerita Jejak Kasih

We make new friends but old friends remain in our heart!




Sejak sebulan dua yang lalu, since my last posts, alhamdulilah, saya berpeluang bertemu kembali beberapa kawan-kawan lama semasa di alam persekolahan dulu. Saya juga sempat merakamkan beberapa keping gambar bersama mereka. Sebagai tuanpunya blog ini, saya berpeluang memilih gambar2 terbaik bersama mereka! *mestilah saya memilih gambar yang memperlihatkan diri saya kelihatan cantik and kecik sedikit dari mereka kan.!? hihi.



bersama Na. Rakan sejak sekolah rendah lagi, then sama2 melanjutkan pelajaran ke ITM..sama kelas lagi masa kat ITM.


bersama Noor, suka mencubit orang ni.



bersama Cikgu Yong, masa sekolah Yong seorang Pengawas, tapi we all panggil dia Penganas!




Ni Salwa, sama-sama main netball and hoki mewakili sekolah and daerah. oh ye..Salwa juga seorang Pelari Negeri .





dari kiri Noor, Saba and me!




One of my close fren and favourite! satu pasukan dalam Team Netball ! She was a good GD!





Bersama Teh Sapuan, sekarang nun duk kat Ganu kita!




Dari kiri Amy, Nita, Su , Sara and me! They were not from Rancangan Khas and tak tinggal di hostel pun tapi still can berkawan mesra.






Last but not least, ni Aini ..skrg duk Melaka, soft spoken sesuai ler dgn kerjaya dia sekarang...seorang Nurse!





Kenangan-kenangan manis bersama mereka kekal dalam memori ! Semuga persahabatan yang telah terjalin since 1981 itu akan terus kekal sepanjang usia.








7 comments:

Cat-in-Sydney said...

Aunty Sherry,
Dulu pakai tocang ke ponytail? har har har *evil laughs*

sherry said...

Cat-In-S.

Angelina!!! ni mesti u! sbb ny Fav Brad tak akan gelak kan his fav Aunty Sherry ni.kalau gelak pun sure gelak dalam hati jer kan..

Aunty masa sekolah ber ponytail tawww..rambut ala2 Farah Fawcett gitu...

Snakebite said...

wah bagus nya. saya baru tersedar bahawa saya tidak pernah bertemu rakan semasa sekolah rendah dan menengah rendah dan tiada sesiapa pun teringin menjejak saya.

QuTaQ said...

alamak.

i wonder, macamana rupe classmate i kat 20 years akan dtg... and apa topik nak cakap?

anak berapa? dah kaye belum? muka u botox eh? *doink*

Mat Cendana said...

Sorry, lama tak check RSS di FeedDemon program... sibuk dan keliru betul sekarang ni. By the way, team netball tu; performance macamana? Wakil district ke?

Mummy Nana said...

Wow..akak dulu mmg athlete rupanya.... mesti glamer2 kat sekolah.... bestnya dpt jumpa kawan2 lama... ;-)

Faeez said...

oiiitttt.. gambar paling lawa dan kecik awak tu adalah gambo paling huduh saya! hahahahaha .. tapi takpe, huduh pun huduh laaa.. that's where we all began...kdg2 mcm anak kap lam ya nga, kdg2 anak mcm org asli! hahah rasa nak tergolek tgk gambar2 lama!!!



sorry baru ada masa nak jenguk2 blogs kengkawan...

your friend,

the good GD! hehehe