Tuesday, December 15, 2009

Doha : Eratkan Persaudaraan.

Salam semua.

Ketika ini, saya masih berada di Doha. Tidak berkesempatan mengarang coret-coret perjalanan pergi dan sepanjang empat hari berada di sini.


But, u all can at least browse sikit2 cerita di sini and sini. ! Anak-anak nampak gembira dapat berjumpa and meluangkan masa bersama their cousins !


Bagi saya, wang ringgit tidak akan dapat menandingi harga tali persaudaraan !


Jumpa lagi nanti.

6 comments:

TUDUNG ANGGUN INA said...

Rindu la kt akak..!!! blk nnti kite jmpa yer...

Cat-in-Sydney said...

Aunty Sherry,
Amboi! I'm so jealous! My Mama has an old school friend who lives in Doha too. Don't know if she'll be in your family's circle of friends. Her name is Farina, from KL. purr...meow!

Mat Cendana said...

Hairan jugak.. Blackberry punya camera, kalau kat luar Malaysia tak dibenarkan ambik gambar ke?:-) Alahai, kalau boleh tengok gambar-gambar, ada jugak boleh tahu perbezaan dengan sini.

sherry said...

Hai Ina.

Tgk best yer Ina gi Langkawi..nanti akak balik kita tukar2 cerita ok.

sherry said...

@Cat-In-Sydney.

My sis kata dia kenal Farina tu...alim orangnyer.

sherry said...

@MC.

Gambar2 kite post kat FB lah...