Sunday, May 3, 2009

Bila Saya Berkebaya Labuh

Bandar Indera Mahkota
25300 Kuantan
Pahang Darul Makmur

2 Mei 2009

Saudari M,

Terima kasih atas pesanan ringkas anda semalam.

Malangnya, semalam bukan Hari Bowling Sedunia buat saya dan suami. Saya menghadiri Majlis Perkahwinan saudara sebelah suami. Jadi, maaf jua dipinta, pelawaan saudari tidak dapat saya tunaikan. Saya percaya kita akan dapat berkerjasama di kejohanan yang lain di suatu masa nanti.

Sekian.

Yang ikhlas

........................

p/s....bersama-sama ini saya sertakan beberapa keping gambar buat tatapan saudari. Benar, saya tidak berdusta.






21 comments:

Pak Zawi said...

Salam Sherry,
Kerap tengok gambar Sherry dan anak tapi ini rasanya kali pertama lihat bersama Nazmi. Maaf kalau Pak Zawi tak tengok gambar2 bersama nazmi sebelum ni ye!

sherry said...

Pak Zawi.

Awalnya, tak pi kebun ker?

Hmm...mie tu low profile lagipun dia yang kena jadi cameraman sebabtulah takder dalam gambar..heheh...

SOHO Mama said...

Wah wah wah...anak teruna tu pun amboi pandainya berposing! "Makan" gambar! Kuah tumpah ke nasi le tu :)

kayteeze said...

Wah...cantik pelamin tu... Napa tak duduk posing situ sekali, hi hi...

Tu anak bongsu ke ?? Hensem gak !! :)

Psst : Kak sherry ni kurus laa...patutlah ligat shopping....he he..

sherry said...

@Soho Mama.

Irfan tu memang kuat posing..lentuk kepala macam Mama nya jugak !

sherry said...

@ Tie.

-Banyak ke dapat order orang gaji?

-Btw, tak boleh lah over duduk bergambar atas pelamin..karang my Hubby dok berangan pengantin pompuan tu org lain..

-Perkenalkan pada Aunty Tie, tulah Muhammmad Irfan Bin Nazmi- the youngest sehingga hari ini...KS dah tua lah ...

- KS kurus? tulah Tie, KS dah cakap kat hubby..one of the way to reduce our weight is kuat shopping..dia tak percaya..uhuk..uhuk..

Mentari, Hujan dan Pelangi said...

Sherry,
What a small world. Baru I tahu siapa hubby you. Nazmi ni kawan sekolah rendah I dulu di St. Thomas, Kuantan. Budak baik dan brilliant. Kirim salam pada Nazmi. Jemputlah ke Shah Alam kalau kelapangan. My number:019-311 3377

mhp

sherry said...

@ MHP.

Ha ha ha...small world betul kan. Nazmi pun ada cakap kat i..u ni kawan sekolah rendah dia.

Dan for sharing Our fren Fadzli Kenali tu pun ada bau2 bachang ngan Mie!

LadyRinn said...

MakNgah,

posing dah kemain chantek dah, tetiba ada tong sampah kecik lak terselit kat tepi kerusi.... spoil betul la....

neway, ur sis in law lebey menawan malam tu ye... sorry to say... Ngahaha

sherry said...

@ Mak Yu.

Menyampah tau...! I boleh edit gambar tu bagi pemandangan indah sekeliling tapi tak mau le nampak macm tak natural pulak kan..lagi pun kalau dah anggun menawan..background tu small matter la..

Kak Ezza@makcik Blogger said...

amboi merah nya makngah....tak do lombu ke kat sana..hahaha

pakwe pakwe you ni sume handsome2 belaka..hahaha...

(((((hugs))))))

Kak Elle said...

amboi2 bukan main melaram adik sorang ni...hehe

Uncle Lee said...

Hi Sherry, you have a beautiful family, and thats a good looking hubby you have.
And your son will be breaking a few hearts when he reaches 18, ha ha. He has the father's good looks, and a nice smile too.

And Sherry, Wow! You have what I call, ahemmm traffic stopper looks, ha ha. Love your baju....very beautiful and nice colors too.
Best regards to you and family, Lee.

sherry said...

@Kak Ezza darling..

..tu khenduri kawin,lembu dah jadi gulai kawah kak..

..handsome kak? tentulah..ehem ehem tengukler heroin nya pulak!

sherry said...

@kak elle..

Hai kak.

Melaram sekali sekala kak..kebiasaannya pakai tshirt during main bowling...tak nampakle keanggunannya..

sherry said...

@Uncle Lee.

-Traffic stopper looks??..what happened to your eyes maa...itu semua ilusi aje..i put berkati-kati powder and eyes shadow and blusher.


p/s..thanks for the compliments ,anyway. Sangat suka!

maklang said...

salam sherry....maklang singgah jap.

hp no. ada kt blog jahit, boleh lah calling2..

VersedAnggerik said...

post ni utk sape sebenarnya?

ada yg perlu dibuktikan ker? Hehehe......

sherry said...

@ Mak Lang.

Sampai jugak ke sini ye. Welcome to my blog ye..

Nanti saya call ok

sherry said...

@Ahan.

Hish Lawyer ni..tau ajer baca yang tersirat ye..heheh..shhh...nanti kita story2 -apa di belakang tabir- ye..diam-diam sudah.

nienaa, said...

mama, along yg tngkap gmbr tadek kredit ke ?
hahaha,