Wednesday, March 28, 2012

Wordless Wednesday la jugak.

Let pictures do the talking.

Semalam after opis , since Irfan tak ada training bowling, kami sepakat untuk bersantai di  sekeliling rumah sahaja.



Kesian kat basikal ni, terperuk jer kat situ.

Baikla mama kayuh basikal kata Irfan


Irfan and Babah plak main badminton



Ma...tali reket saya banyak yang dah putus...#wink #wink.

Err..mesin rumput pun nak beli baru ke Bang? hihi


What a pleasant day for all of us! Syukran.

4 comments:

SOHO Mama said...

Kalau lah kawasan rumah Millie luas mcm rumah KS ni..memang anak2 taknak duduk dalam rumah :P
Stay vogue and active KS!

sherry said...

Thanks Millie..takder lah luas mana tp boleh lah..hahahaha..

Ida Zuraida said...

terhibur sebentar dgn drama sepetang.. ekekekk!!

caliph shuriken said...

luas laa kawasan umah aunty ^^