Monday, June 20, 2011

ANUGERAH ILAHI.

Weekend yang sedikit bosan. Walau ada bowling tournament dan menang pun,  rasa kebosanan dan  missing mereka tersayang tetap ada menguasai diri. En Suami ke Kuala Lumpur, menghadiri jemputan perkahwinan dan keesukkan harinya ada Bowling Tournament di Sunway Pyramid.  Manakala, Sri Mersing pulak tidak boleh balik bermalam minggu ini. Nasib baiklah Sri Galing boleh balik bermalam weekend .


Aungerah Ilahi yang saya terima tidak ternilai rasanya. I love them So Much.


My Lovely Kids- Along (Sri Galing), Angah (Sri Mersing) and Si Bongsu ( Indera Mahkota)

Seiras tak?

En Suami Tersayang; sibuk ber Samsung Galaxy!

Terima Kasih Tuhan. Anugerah Mu Tidak Ternilai.

15 comments:

cik panadol said...

mmg itu name betol diorg ke aunty? unik... :)

sherry said...

hi Cik panadol..taklah...along tu panggil Sri Galing sebab bersekolah kat Cluster School kat Galing. Angah plak kat MRSM Mersing...so, panggil Sri Mersing..mnanakala yg bongsu duk kat rumah..baru darjah lima..rumah aunty kat Bandar Indera Mahkota, Kuantan...

caliph shuriken said...

ingat real name diorg, hikk...

rara pinkmafia said...

hehehehhe 1 hepy family.comelss ce anak ngn ibu.

mr.curly said...

alaaa aunty..nk jd ahli keluarge bolee..hikhik

cikida said...

muke same cm anak akk...hehe.so sweet...;)

HAZWAN17 said...

siap ada nama panggilan anak-anak sis..ikut tempat dorang sekolah erk hehe

Abang Stalker said...

uih..nama gelaran hebat2! :) tabik spring la sama ini mama.haha..semoga berbahgia ye kak.

Sunah Sakura said...

hargai mereka selagi mereka masih ada kan kak? ;)

lilysuhaili said...

Wahwahh,1 happy family !
Smoga akan kekal bhgia ke akhir hayat.. :))

Wan Sharif said...

Ahh.. banyak bersyukur.. Alhamdulillah

nazirah said...

hehe seiras la.. aunty ;)

kakchik@ella said...

setuju dgn n3 auntie. mmg anak adalah anugerah paling bernilai.

Zamz said...

hehe ingatkan nama betul tadi...unik betul

syarifahsidrus said...

niena looks so much like u la aunty :) hehee :