Monday, September 28, 2009

Raya Tanpa Dia.



Salam AidilFitri. It's Quite late for wishing everybody kan. But better late than never!



There are no Raya Story this time. My darling was not around! . What was Hari Raya without him. The kids missed their babah very-very much.



Anyway, walau sedih-pilu di hari raya, sessi bergambar tetap wajib ada!


Bersama ayahbonda yang semakin dimamah usia. Syukur, alhamdulilah masih berpeluang meraikan hari raya bersama mereka.


Sebahagian adik beradik dan anak saudara yang dapat bersama-sama di pagi raya.
nota tambahan.
*Duit raya anak setiap seorang = RM 10*12 adik beradik sebelah mama + RM 10*2 (atuk and tok) + RM 3*6 anak saudara yang dah bekerja(bajet ciput)
**semua duit itu biar mama yang uruskan ye..budak kecik tak boleh pegang duit. Yeay!!!! ops..sedih pilu bak kata Ahan...




On 2nd Hari raya we went to Pizza Hut, Temerloh , Irfan nak makan spagethi ...duit raya kan banyak!( Sedih pilu my style! hehe)




Although Along and angah were so long to their babah , they managed to order and eat macam-macam!.


By-the-way, my darling is coming back tomorrow!


12 comments:

Pi Bani said...

Alahai kesiannya... punyalah berduka sampaikan tak ada V-pose!! Parah, parah...

sherry said...

#Che Pi.

Salam Raya!!

ahala..patutlah i tgk something is wrong jer kat my gambar, rupanya terlupa nak buat V-pose tu!

Cat-in-Sydney said...

Aunty Sherry,
Mana duit raya? Kita pun berduka juga...erk erk erk...

sherry said...

Hii Cat-In-Sydney.

Duit raya dah habis 'simpan' kat pizza hut..tunggu raya haji plak yer..

where is your meow meow sound..u pun terlupa jugak as i lupa my V-pose ker?

Pak Zawi said...

Sherry,
Selamat Hari Raya.
Sedihnya tanpa the other half around for Raya. Harap Nazmi akan bersama pada Raya yang mendatang.

sherry said...

Hai Pak Zawi.

Memanglah sedih and terasa sangat especially time drive balik ke Temerloh tanpa dia..biasanya i boleh relax sesuka hati sambil tgk movie etc etc..ini kena concerntrate bawak kereta!hahah..

Tie said...

Selamat hari raya, kak Sherry...

Jangan sedih2, raya kan sebulan...hehe...

sherry said...

Salam Tie.

Selamat hari raya jugak to Tie and keluarga.

...sedih ni tgh fikir macamana nak kurangkan beberapa gram lemak ...

SOHO Mama said...

Salam K.Sherry :)
So darling dah balik eh? Mesti happy..I pun happy jumpa KS hari tu walaupun sekejap :D

SOHO Mama said...

Salam K.Sherry :)
So darling dah balik eh? Mesti happy..I pun happy jumpa KS hari tu walaupun sekejap :D

sherry said...

W'salam Millie.

Alhamdulilah dia dah balik,sihat walafiat. MIL and FIL pun sihat.

KS pun happy sgt dapat jumpa Millie..lain kali kita dating lama-lama sikit yer..

Liza Azahar said...

Well! Raya without husband! memang sedih. As for me, raya without mum, dad, brothers, sisters and anak saudara lagi sedih! Sebab tak dapat tengok coleteh you all. Tahun nie raya kat Melbourne Show! Boring gila! By the way, it is not late for me to wish you "Happy Birthday! Sweet .......???