Monday, March 31, 2008

kini ku kembali.

salam...lamanya blog ini tak ku update...tgk radius-qatar pun senyap sunyi..apahal semua orang ni..mana dia anak-anak buah ku yang kreatif and aktif tu..agaknya semua sibuk ngan study masing2..baguslah..jangan ashik chat je tak tentu masa...Peringatan ini ku tuju khas buat anakanda sulung ku yang mama sayangi and kasihi....!

Well..apa nak dikongsi hari ni ye..ok..i'll cerita pasal my new department..
So..dah pejam2 celik..hari ni masuk hari ke 31 aku di department baru...new thing..new staff..new office..new meja...new sofa..new PA..(sebenarnya sebelumni takde PA pun..)...bla..bla....

Conclusionnya...whatever...inilah tempat ku mencari rezeki..ku panjatkan doa ke hadrat Ilahi agar permudahkan segala urusanku..berkatilah pekerjaan ku...berkatilah usahaku....Lindungilah aku dan keluargaku../AMIN.

2 comments:

Che Mazle Che Daud said...

Amboi bukn main lg ye, mmmm..dah jadi bos besar skg ni ye...? Baguslah boleh tumpang..he he he.

Che Mazle Che Daud said...

radius-qatar dah start beroperasi balik.....