Wednesday, November 28, 2007

my lovely hubby


my dearest husband...kat bali...

4 comments:

Che Mazle Che Daud said...

Mabrook...!!! for your first blog...

Wah Wah.....macam masa dating zaman dulu2 ye tak..???

sherry said...

kwang.kwang....eh..u tau tak mcmana nak letak@link dgn website yg i biasa ..mcm radius qatar..e-bay..etc...senang kat satu page je.

Che Mazle Che Daud said...

Masuk je 'edit template'....
kat situ addlah link2 site yg biasa kita surf....

Mat Cendana said...

Seronok saya baca, tengok gambar benda-benda macam ni:-)

Sebab kalau "before this", "tak kenal". Actually, sekarang pun "tak kenal", but then bila ada orang lain sampai sembahyang hajat, turut masukkan doa untuk kita...